"
Schuren en onderhoud Parketvloer

Schuren en onderhoud Parketvloer

Na een aantal jaren zal een vloer slijtage plekken vertonen en beschadegingen gewoon door het gebruik je leeft ten slotte op de vloer en ja daar gebeuren nou eenmaal wel eens een ongelukjes maar gelukkig is er tegenwoordig een prima onderhouds systeem waar mee prettig en gebruiks vriendelijk gewerkt kan worden.

Mocht u uw vloer toch willen laten schuren is dat een mogelijkheid zelfs met 95% stof afzuiging, waardoor er na genoeg stofvrij gewerkt kan worden. Schuren begint meestal met een diepte reiniging en vervolgens met verschillende schuurgangen van grof naar fijn waarin de naadjes/gaatjes/beschadigingen, worden gevuld met vloeibaarhout en afgewerkt met in uw situatie het beste, en voor u persoonlijk het mooiste afwerk systeem.