"
Lamel vloeren

Lamel vloeren

Lamel parket is parket dat bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag, ook wel toplaag genoemd, bestaat uit hardhout bijvoorbeeld eiken meestal met een knoest maar zeker ook zonder knoest.  De lagen hout worden watervast met elkaar verlijmd en onder grote druk samengeperst tot één geheel.

Om uw eigen interieur volledig naar uw smaak in te richten, is een vloer die geheel bij de stijl van uw huis en meubels past van groot belang.  Door te werken met kleuren en voormaten kan je optisch veel dingen bereiken zoals de breedte en lengte werking van een ruimte, en het visueel breder of langer  laten lijken van de ruimte.

De meeste lamel vloeren kunnen vol verlijmd en blind vernageld worden op een houten ondervloer, maar ook op een droge zand cement vloer is volle verlijming mogelijk. Je kan dus een in principe zwevende vloer toch massief laten lijken.

Lamel parket is ook zeker ook goed toepasbaar op vloer verwarming systemen.

Een vloer met uitstraling en plankgelijkend lamel vloer heeft een echte eiken toplaag van 4 millimeter, en is meerdere malen te schuren, voor als het ware weer een nieuwe vloer met een andere kleur of afwerking.

Graag kom ik langs voor een vrijblijvende offerte.

 

lamel verschillende kleuren (7)lamel verschillende kleuren (8)lamel verschillende kleuren (6)