"

De Wassenaarse parket specialist

De Wassenaarse parket specialist

Ik ben een gespecialiseerd bedrijf in een oude ambacht; parket. De afgelopen 15 jaar het ik mij toegelegd in het vervaardigen van traditionele parketvloeren in elke houtsoort en patroon. Voor bijna elke ruimte bied ik de geschikte vloer met de juiste technische mogelijkheden.

more….

Traditioneel Parket/ Patroon vloeren

Traditioneel Parket/ Patroon vloeren

Traditioneel parket bestaat uit massieve houten planken die na het ambachtelijk plaatsen geschuurd en daarna gelakt of geolied moeten worden. Als basis onderlaag wordt in de meeste gevallen gekozen voor spaanplaat of eiken mozaïek, deze wordt vol verlijmd en vernageld waardoor er een stevige, stabiele en vlakke basis vloer ontstaat.

more….

Lamel vloeren

Lamel vloeren

Lamel parket is parket dat bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag, ook wel toplaag genoemd, bestaat uit hardhout bijvoorbeeld eiken meestal met een knoest maar zeker ook zonder knoest.  De lagen hout worden watervast met elkaar verlijmd en onder grote druk samengeperst tot één geheel.

more….

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Laminaat is tegenwoordig  een gewichtige concurrent voor parket. Vaak heeft het dezelfde uistraling als een echte parket vloer. De prijs is het voornamelijk het  verschil met een traditionele parketvloer.

more….