"

Over mij

Over mij

 

Ik ben een gespecialiseerd bedrijf voor een oude ambacht, het vervaardigen van traditionele parketvloeren in elk patroon en houtsoort, voor bijna elke ruimte bied ik de juiste vloer met de juiste technische mogelijkheden.

Tevens het restaureren en schuren van bestaande parketvloeren waardoor er weer een nieuwe vloer ontstaat.

 
Een houten vloer is een meerwaarde voor uw woning en geeft warmte en uitstraling in huis, naar eigen smaak bepalen van kleur en look er zijn vele soorten vloeren/patronen mogelijk, zo bied ik u ook verouderde vloeren getrommelde en gekastijde planken/visgraat, mogelijk in vele kleuren en maten deze zelfs afgewerkt met lak en tevens ook met een olie systeem.

 
Maar ook natuurlijk de traditionelen visgraat parketvloeren compleet geschuurd met white wash afwerking, met een transparante bescherm Laag en een goed doe het zelf onderhoudsprogramma.

Mijn uitgebreide collectie geeft voor elke etage een mogelijkheid, rekening houdend met isolatie normen, tevens kan ik ook vloeren verlijmen op vloerverwarming systemen. De meeste van de vloeren die ik gemaakt heb zijn te zien op een overzichtelijke link op de site . Hans Bauer Interior biedt u een brede schakering lamel parket, houten planken, vloerdelen, Tapis vloeren en laminaat.